Temperatura

Industrijski termometri

SIKA termometri su sinonim za robusnost, pouzdanost i točnost. Svoju primjenu pronalaze u pomorskoj tehnici, strojarstvu, industriji, kao i u tehnologiji grijanja i hlađenja.

Termometri s kazaljkom

U ponudi su termometri s kazaljkom, termometri s kazaljkom i daljinskim očitavanjem, bimetalni termometri s kazaljkama. Svi termometri su proizvedeni u skladu sa DIN EN 13190.

KombiTemp termometri

SIKA KombiTemp termometri sastavljeni su od SIKA industrijskog termometra i senzora temperature koji se nalaze u istom kućištu.

Digitalni termometri

DiTemp i SolarTemp serije odlikuju se izvrsnim performansama za lokalno mjerenje temperature.
To vam omogućuje kombinacija dosljedne točnosti sa slobodom od održavanja tijekom cijelog radnog vijeka termometra.

Uređaji za praćenje sobnih uvjeta

RCM880 i RCM890 uređaji za praćenje stanja u prostoriji u kombinaciji sa SIKA Multisensor E03 predstavljaju idealno rješenje za istovremeno praćenje vlažnosti, temperature i tlaka na jednom mjernom mjestu.

Temperaturni senzori

Temperaturni senzori su prema područjima primjene podijeljeni na industrijske, HVAC i termometre u pomorstvu.
Kao vaš pouzdan i sposoban partner za posebne namjene, SIKA vam pomaže u pronalaženju individualnog rješenja za vaš mjerni problem i razvija temperaturne senzore koji su prilagođeni vašoj primjeni. Fokus je pri tome na malim i medium serijama.

Temperaturni kalibratori

Prema performansama u pogledu rezolucije, točnosti i multifunksionalnosti, SIKA kalibratori podijeljeni su u tri serije: Basic, Solid i Premium.
Kompaktne i robusne SIKA temperaturne kalibratore lako je transportirati, jednostavni su za rukovanje i nude sve funkcionalnosti potrebne za vaše testove.
SIKA nudi nekoliko temperaturnih kalibratora koji pokrivaju raspon od -55 °C do 1300 °C.

Procesni kalibratori

SIKA procesni kalibratori mjere i generiraju širok spektar procesnih varijabli. Svi uređaji iz serije su prenosivi, praktični, laki za korištenje i idealni za upotrebu na licu mjesta.

Prijenosni instrumenti za mjerenje temperature

Praktični i pouzdani instrumenti za mjerenje i bilježenje temperature. Nudimo serije instrumenata koje su vrlo fleksibilne i pogodne za lako mjerenje, te visoko-precizne modele za specijalne namjene.